Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Facebook Instagram Twitter Zavřít
DOMŮ
OFFICE RETAIL RENOVATION SERVICES REFERENCE
NOVINKY KONTAKT

ACTIFORCE - náš německý dodavatel podnoží

Našim předním dodavatelem kvalitního podnoží k výškově stavitelným stolů je německá rodinná firma Actiforce.

Základní pilíře

Actiforce jako rodinná firma vychází z hodnot čestnosti, transparentnosti, kreativity a především snahy o přidání hodnot jak ve výrobě, výrobcích, designu, ale i zasazení těchto hodnot do pracovních a partnerských vztahů.
Actiforce jako malá, ale globální společnost si může dovolit nezávislost a maximální flexibilitu, díky které může věci dělat podle nejlepšího vědomí a svědomí, zvyšovat a sledovat kvalitu výrobků i komunikaci se všemi zúčastněnými stranami.

Cíl společnosti actifoce

Cílem společnosti je nastavitelnost kvality výrobků pro naprostou spokojenost zákazníků. Celá firma sdílí tuto ambici. Vytvořili svou vlastní DNA, která trvá na kvalitě a týmové spolupráci.
„Budujeme zdravou společnost“ - věta, která nejen vystihuje charakter této společnosti, ale zároveň je mottem, podle kterého každý nový den přináší další projekty, produkty a vize.

Actiforce Mchatronics

Actiforce Mechatronict je firmy nejmodernější výrobní divize sídlící v Malajsii. Konkrétně v Penangu. Tato divize je zodpovědná za celý proces ve výrobě. Od nákupu součástek až po kvalitu finálního produktu a jeho distribuci. Je zde i speciální tým, který je klíčovým pro zajištění té nejlepší a nejvyšší kvality každého výrobku, který je přizpůsobený potřebě zákazníka.