Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Facebook Instagram Twitter Zavřít
DOMŮ
OFFICE RETAIL RENOVATION SERVICES REFERENCE
NOVINKY KONTAKT

Jak si kdo sedne aneb zdravé sezení

Naše společnost Adron, se již několik let důkladně zabývá ergonomií, správným sezením, ale i pracovním prostředím.

Není to jen kus nábytku

Vybíráme takový nábytek, který je tvořen předními výrobci zaměřujících se a vycházejících z ergonomie a správného sezení při práci ať už doma nebo v kanceláři. Náš nábytek je zaměřen především na aktivaci zádových svalů a správného podepření při jakékoliv změně polohy. Týká se to nejen židlí a odpočivného nábytku, ale i výškově stavitelných stolů.

Jak ergonomie inspiruje židli

Pro židli, na které trávíme i třeba 12 hodin denně, není důležitý jen design a nepřekonatelný první dojem. Ne, že by krása nebyla důležitá. Ale pro ergonomii a zdravé sezení jsou důležité i další prvky. Například nastavitelné opěry na ruce, podhlavník a další a další komponenty, které umožní správné podložení částí těla ke správnému držení a posílení svalstva a vyvarování se toho, že na stará kolena nebudete mít problém s bolavými zády či chůzí.
Navíc je to tak jednoduché. Stačí dobré nastavení, pár užitečných rad jak správně sedět a kvalitní židli, která vám toto umožní. Židle, která vám umožní aktivaci a posílení zádového svalstva a srovnání páteře.

A jak tedy správné sedět?