Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Facebook Instagram Twitter Zavřít
DOMŮ
OFFICE RETAIL RENOVATION SERVICES REFERENCE
NOVINKY KONTAKT

RIM - české kvalitní židle

Firma RIM vznikla v roce 1991 a to s vizí vyrábět podle filozofie zdravého sezení ergonomické kancelářské židle. Této problematice se doposud intenzivně věnují a jejich židle vychází z těchto poznatků a jsou neustále inovovány.

„Pro zdravé sezení“

Slogan, který vystihuje záměr firmy RIM - vytvářet a vyrábět takový nábytek, který zkultivuje a přispěje ke zdraví v kancelářském prostředí. Vývoj a výroba jsou inspirovány především ergonomií, ale též neopomíjí technické zpracování, kvalitu, design a cenu.

Design – inovativní nástroj

Pro inovaci nábytku je nezbytné neopomíjet důležitou složku, kterou je design. RIM využívá nejen kvalitních technologií pro zpracování produktů a způsob pro technická řešení židlí, ale také nezapomíná na důležitost tvaru a specifické osobitosti každého z produktů a to právě díky designu. RIM spolupracuje s předními českými, ale i zahraničními designéry, kteří dávají každému produktu neopakovatelnost.

Kvalita výrobku je o každém detailu

Rim se speciaizuje na kancelářský nábytek od roku 1991, kde vyzdvihuje a zaměřuje se především na nejvyšší kvalitu každého produktu. Je to týmová práce všech kvalifikovaných pracovníků, kteří se odborně zaměřují a vzdělávají v oboru ergonomie a veškeré své poznatky o této vědě a jejím přínosu aplikují do každého detailu. Neustále probíhá inovace a zdokonalování sedacího kancelářského nábytku k naprosté spokojenosti a podpoře zdravého pracoviště.
Cílem konečného produktu je dosáhnout té nejvyšší kvality, dokonalosti a co nejdelší životnosti díky komplexnímu procesu ve vývoji a výrobě.